" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Cinta? SDKA? }
21 Nov 2012 | 9:40 PTG | 2Comment




Hilangnya rasa sayang aku kat dia. hahaha. kecik2 dh cakap pasal cinta. H@ha.
semua sebab hari ni.  woah tak rasa kehilangan pon. Bhaahahahah, tak da hati betol aku ni. Apa pon janji harus ditunai kan. kau kene kasik jawapan untuk periksa SDKA nanti. Hurm tak sangka kau baik.
stop cakap pasal Dia.
Kekasih gelap aku tu, dha tak da dalam hati. First time aku kenal ko kat sekolah,  dalam hati aku kau nampak baikk hah. Dah lame kenal. hurm baik lah sangat! ! Ada someone bagitahu kau suke aku (sweet,right?)
from that day aku kenal kau. End of 2011. aku makin jauh dengan kau. !
so aku kesah ape?  ada orang lagi sayang aku dari kau :P
yea, aku ada kawan aku, ibu ayah aku, paling penting aku ada Allah  yang selalu mendengar doa hambanya :)
cakap pasal doa.  korang yang baca ni doa kan aku lulus SDKA. okey?! syang korang
tak kan bace jea kot, comment lah sekali. hihihi