" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





RINDU !!}
10 Nov 2012 | 7:31 PTG | 0Comment

Rindu kat kawan 

                      gila lah . baru berapa hari cuti sekolah dah start rindu kat kawan satu sekolah !
   
 


rindu gila . TAPI  aku takot nak naik tahun depan  yelah aku PMR kot


takotlah siot ,

okey  ,berbalik kepada topik tadi .Rindu gila babenglah 
kat dowang .
Antaranya 

                           jeng , jeng ,jeng tada  . Cik Afiqah kita sorang ni  ! Dia ni lain sikit time dia okey ,dia okey .Time dia gila , dia akan macam orang sakai  !  only Ikhmal in her heart  .kidding lh kot . 

 NEXT kita ada   DIVA  . HAH!  LIHAT BAWAH


DIA TAK ADA SUNYI LAH KOTT  .Dia ni taK habis-2 dgn CRUSH dia tu
MR CAPITAL N

Tapi dia ni suka sakat orang , lagi-2 FATIN  .
 lah kat Kak Fatin kita niey


Abaikan munira kt sebelah fatin dan latar belakang gambar tu .FOCUS kat budak pakai tudung kaler putih tu !

Fatin selalu tolong kawan dia contoh tahun nie dia tolong EIYA mintak no CRUSH dia tu
Tahun ni jugak Fatin tolong aku berbaik semula dengan EX_BFF aku .



Tapi sorry FATIN usaha kau tak menjadi .Thank untuk segalanya  .



                             IQA