" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





1ST GIVEAWAY BY AIMI & AKHAIRINA}
15 Dis 2012 | 10:02 PTG | 1Comment


Assalamualaikum ,Hai
korank cuti sekolah pergi mana?
Aku?Duduk dekat depan laptop ,join GA je cuti sekolah
Auwmmm , tengok sikit Banner diatas

 Okey,this my first Time join GA .Biasalah newbies.  Mula-mula aku pon tak tahu tau  tentang GA ni .
GA ni senang je syarat dia :

1. Warganegara Malaysia
2. Follow blog : Aimi dan Aimi Khairina
3. Buat sebuah entry yang berkenaan dengan giveaway ni :
- Tajuk entry "1st Giveaway by Aimi & AKhairina"
- Letak banner diatas dan letak link giveaway ni.
- Tag 2 bloggers ke atas *pastikan mereka tahu.
4. Tinggalkan link entry bukan link blog.
5. Kalau peserta sikit, kami akan percepatkan tarikh giveaway ni.
Cara pemilihan pemenang

1. Kami akan memilih pemenang dengan menggunakan ramdom.org 
2. Kami juga memilih pemenang berdasarkan entry dan blog yang menarik.
3. Peserta yang tidak menang, kami akan membuat blog review.
4. Tag bloggers yang paling banyak.



How exciting right?Berharap orang yang first time join GA ni menang!!

Ramai lah jugak yang sponsor GA.Sampai penat tau kene Follow,like fan page dorang & follow twitter dorang .Fuhh ramailah.Hadiah yang disediakan menarik antaranya :
  • Top Up
  • Header
  • doodles
  • cursor
BANYAK LAGI LAH,TAK LEH NAK KIRA SEMUANYA