" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Template denim meleTOP?!}
13 Dis 2012 | 10:08 PTG | 0Comment

                                      


Bangun-bangun ,bangun-bangun Harimau bangun jangan tidur lagi.Maaf terlebih sudah ,semangat bola plak .

Dah-dah tu bukan tajuk utama bhahaha.
Ada seiapa perasan blog ni dah jadi makin comel? mestilah tak bukan ada sape2 kesah pon .
hahaha

Asal tergerak hati nak tukar template ni?! Sebab jealous! hah jealous/jelly(bhasa budak JB) degan blog yang pro.Blog dorang semua cute dan kemas je bila tengokk .Sedap mata memandang gitu .Auuwwwmm.

Lepas ni nak try buat blogskin lah .Cehh cakap pakai hembus jea kan aku .Kalau pro tak pe lah .ni amikk kau coding pon berterabur .Tapi adalah test jugak ,perh susah siot .starter boleh lah handle lagi.Sampai bab content hah kau hancosssss.

So,sekarang baru rasa susah buat coding sendiri.Patutlah owner blog akan selalu marah bila ada orang yang menciplak hasil kerja dorang .Nasihat aku janganlah jadi copyCat,CopyDog ke ape ke .Kesian owner dah buat susah2 senang2 jea kau copy .Bukan kau(orang yg tengh bace ni) lah tapi orang lain.