" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





BLOG BERJASA}
2 Dis 2012 | 7:28 PTG | 2Comment

                               


 lama lah jugak tak dapat nk update blog ni.
Sebenar bukan tak bukak .Hari-hari dokk betulkan blog ni n terjah blog orang lain .Hehe             
 fuhhhhh  , akhirnya dapat jugak buat blog ni kemas
 ! Aku lebih banyak refer blog AMALINA LEE thank akak . Banyak bende lah kot aku refer .




Paling berjaya yang ni nak buat bende alah ni . Walaupun sebenarnya bende ni simple je .


macam2 tuto aku buat yang INI ,INI dan INI .Tapi tak lekat di hati .yang atas tu jugak lekat di hati hehe
pastu   , aku usha pulak tuto kak amalina yang lain 







dapat plak buat border . Border yang biasa macam boring .So aku terjumpa tuto kat blog kak  amalina




next Iqa try buat my own copyright
  

memang awesome lah 
banyak lagi tapi takkan nak buat satu list ?
memang banyak berjasa lah blog akak tu kat IQA .

Iqa just nak cakap kat sini thanks for the AWESOME TUTO .

Izinkan Iqa amik akak punya BORDER hehehe .Sebab akak selalu tulis credit kalau amik .

Iqa doakan "Semoga kak Lina succes dalam hidup dan mendapat keputusan yang baik dalam SPM "

AMIN .....

AKHIR Kata JOM TERJAH BLOG  AMALINA LEE !!!





minat kpop tekan  SINI