" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Edit blog }
25 Dis 2012 | 2:14 PTG | 2Comment


Heloo,Hola
macam yang korank tahu.Hari ni iqa edit blog orang.Alah bukan orang mane pon.SEPUPU sendiri je.Bukan buat coding sendiri tau,biasalah kita ni tak terorr lagi.Nak edit sendiri,lagi-lagi blog orang .kalau erorr macam mana? kan susah tu!!

So,sebelom ni iqa edit blog dia pakai blogskin.Tappi tu lah kan.Blogskin ni susah nak tukar gambar-gambar dia kan!Agak leceh lah nak tukar tu ,tukar ni .Lagi senang amik code denim pastu edit .Sebab code denim ni senang sikit.kita just tukar sikit-sikit je.

next blog sepupu ni pulak tak da Header.So ape lagi bukak adobe photoshop.mulalah buat Headder dia.
simple,mimple je kan? tapi kemas.That what we want
Okey header dia iqa tak nak buat yang crowded sangat .Nanti macam serabut .Lagi pening(ayat macam yalll).Okey sebenarnya blog dia ni code from nabila medan,Love is simple tu.
Tapi takkan tajuk blog nak ikut code tu.N then nama blog sepupu tu pulak KechiQ Photography II .So kena tukar jugak.
so akhir blog tu jadi macam ni:
burukkan ?ye saya tahu.saya masih baru dalam dunia blogging >>>merendah diri sikit!!
Okey hope my cousin tu suka dengan blog dia .Dari blog dia yang sebelom ni.
Dah siap dengan shoutbox,cursor,Header lagi,button follow &dashbord & background.Only for my sepupu.


sambil-sambi buat blog dia iqa dapat Header baru!!!