" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





YEah I'am Back}
25 Dis 2012 | 1:23 PG | 0Comment


cehhh , tajuk .macam tak leh blah kan?! Hilang seminggu je ,macam tak bukak blog setahun pulak .Hehe madah je lebih aku ni .

Okey sebenarnya ,menghilang seminngu ni ada beberapa sebab 
  1. Internet tak da
  2. makcik kahwin
  3. sibuk 
Haha, just for that reason only(ehh terspeaking pulak)

Majlis kahwin makcik meriah sungguh.Of course lah meriah ,sepupu ,sedara mara & semua dtg habis kecoh rumah.

yupp, tu lah pengatin baru .My super duper awesome auntie .ayat macam bodek.Abaikan 2 orang di depan tu .Dorang memang suka dengki!

Ni time nikah , kalau koran ada msa ni .korank akan nampak jelas yang pengantin terketar-ketar masa lafas nikah
ramai tak ? Mestilah tak we are small family!!
muka tua ,tapi perangai ambik kau ngalah kan aku pulak .Semua dah beranak pinak dah
Hurm, sebenarnya gambar ni tak nak post kat sini.Tapi niat di hati nak kenakann my sepupu
afin ni pujaan malaya kau tu .CIK AZZAM HERE >>>cehhhhh merepek kejap

Okeyy ,that only for today .


petang tadi ,cek kat shoutbox pasal senarai  pemenang

1st giveaway by Aimi & Aimi Khairina

dapat No 12 .YEahh dapat top up from Abby.
Alhamdulilah