" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Awak ! Jgn jadi orang tak ada adab! }
19 Jan 2013 | 10:51 PTG | 0Comment

Hello, hye, assalamualaikum =)

Okey agak lama iqa tak update, Iqa limit 1 week 1 post *ceh macam 1murid 1sukan pulak XD.Okey before Iqa melalut lebih panjang .

Let continue, perempuan adalah insan yang cepat terasa [touching] & cepat marah. So to the boy n man out there please LISTEN apa yg Iqa nak ckap(Khususnya remaja)
Macam mana korang tegor perempuan/lelaki?adakah dgn tak da adab atau dgn cara yg sopan.

sepatutnya anda lebih sopan ketika menegor. Sekurang-kurangnya bagi lah salam kea ape ke? Tunjukkan lah anda seorang yg amik berat pasal agma. Right?

Jgn tanya benda yg tak sepatotnye boleh.
Contoh :"nak kenal boleh? "
Budak lelaki selalu tegor Iqa mcm tu , bila Iqa ckap TAK. Mula lh tnya kenape, sombong lah, ada yg buat ":-P" ni lagi, eh awak kena paham, kebanyakkan perempuan setia dgn boyfie dia. (me?single is better :-*  )

Ada juga yg mintak number phone. Iqa kalau asyik didesak jea hah , dpat lah kau number Ah long yg bersepah kat tepi jalan tu. Wakakakaka.(ini sewajarnya)
Then, ada yg sibuk nak tanya duk mane ? .It private okey. Tak akan nak cakap kita stay mane! Kalau orang tu ada niat jahat macam mana? Bahaya siot!! !

Ada yg "Hai,Jom Couple!!" .Iqa pe lagi mengamuk lah, tak kenal teros nak couple, PENUMBOK nak tak?!Syg tak leh nak dipaksa okey! (really hate people like this)

That all. Biasanya kat FB jadi mcm ni. Budak twitter rata-ratanya semua baik. =)

Label: