" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





eihh hodohnya ..}
30 Jan 2013 | 5:29 PTG | 5Comment


Hai korang ,setela bergelak blogger ni .Mcam-macam yang aku tahu.Cehh ayat macam dh terorr je .OK first kenal doodle mase bw .Sebelom ni aku panggil doodle ni kartun je .Maklum lah budak baru .doodle dgn kartun ni lebih kurng je sebenar nya..Ahad lepas aku  ada lah Download Tool Paint Sai  .
Haha macam kelakar nak cakap .hihihihi.
dah download mestilah ada test power tool paint sai ni  ...Eceh-eceh .
Haha masa first buat doodle ni  .tangan tak macam sakit pulak kan ..keras kejong jugak dibuatnya.





hah .malulah .tak pandai lukis doodles .Dah lah huduh ,buruk pulak tu . tak teror lagi macam blogger kat luar sana . :P 


*minggu  ni sangat mencabar ;'(