" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





First Giveaway : Header Macam Miza Ahmad}
23 Jan 2013 | 10:03 PTG | 1Comment





Okey Iqa join GA lagi tak da pe na buat pon,tngah free gila kot >.<

GA ni dari MIZA .Hanya 8 orang pemenang akan dipilih dan pemenang akan dapat header dari Miza sendiri ! Header dia comel sangat Auwmmm >_< *jealous nie .
 Maklumlah Iqa ni newbies lagi header pon macam haprak jea!huhuhu
 perserta akan dinilai dari:

  1. Entry yang menarik
  2. tag paling ramai
  3. perserta terawal
  4. orang yang paling banyak blog Miza 


 Syarat-syarat :1. Follow blog Miza .*check2. Letak header kat atas tu pada post entry korang .*check3. Title as "First Giveaway : Header Macam Miza Ahmad" *check4. Letak link post korang pada kotak comment di bawah .*check




Tarikh tutup pada 21.2.2013