" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





new look tapi .. .}
12 Jan 2013 | 8:39 PTG | 2Comment



HAi ,Assalamualaikum
today is hari yang memenatkan yo!!why? sebabnya tengokah blog baru ni hahaha sukanya aku baru je edit.Setengah hari jugaklah makan masa*ayat tunggang terbalik .Orang amik masa 3 jam aku amik masa setengah harikan? ! tak macam lembab pulak aku ni .Biasalah newbies macam ni lah .
Okeyy my background amik from adik QIHAH .floral gitu ,ouh I like !! 

navigation pulak tuto from NABILA MEDAN.Simple right ?post title & sidebar border ,learn from faqihah husni .



most inspiration from BLOGWALKING.Doodle tu Iqa amik kat sorang blogger tapi lupalah dia punya link.Tapi blogger tu memey ada banyak doodle.
Sebenarnya tak banyak pon yang berubah kat blog ni .Maklum lah budak baru nak belajar right?
 tapi sebenarnya ada masalah sikit blockqoute tak nak kuar .dengan sidebar border tak jadi