" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





satu orang satu al-fatihah please }
8 Jan 2013 | 6:07 PG | 0Comment

    assalamualaikum,hello peeps ^_^   . Macam mana sekolah okeyy? kalau okey alhamdulilah. Iqa agak tak okey sikit minggu ni dgn minggu lepas. Rasa macam rindu kat someone. Very important person in my life .Minggu lepas, pada malam rabu , seorang datok kepada 8orang anak, 33 orang cucu meninggal dunia.Kehilangan atok tu sangat terasa dalam diri Iqa, sebab Iqa dgn abg pernah dijaga oleh atok dan nenek.Sebelom meninggal atok memang ada masok hospital banyak kali. Kitaorang dh biasa dngar atok masok hospital, so tak da lh heran sangat . Iqa pon tak da lah nk berbual dengan atok masa kat hospital. Tanpa Iqa sedar hari tu lah hari last Iqa dapat tengok atok . Sebak bila kenang balik . Berbalik pada hari Rabu tu. Pakcik dgn Makcik call ibu suruh balik. Hari tu iqa rasa nak sangat balik kampung tengok atok sakit.So sampai je orang ramai dah kumpul kat depan rumah. Dalam hati, tk da nak pikir ape dah. Naik jea tangga Ya Allah atok aku !

Kepada yang baca entry ni. Tolong sedekah al-fatihah buat arwah Samad bin Parjo . terima kasih atas doa itu.