" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Kemarok Setia Hujung nyawa}
8 Feb 2013 | 2:59 PTG | 0Comment

Seperti yang kita tahu cerita Setia Hujung  .Ending dia memey MeleTOP lah kan ...Apa-apa pon.Bahang cerita tu masih terasa .Rasanya hari ni ,citer paling hot nak cakap citer ni lah kan . .  Iqa pergi kantin ,koperasi ,kelas form 3,4,5 ,makcik-makcik kantin ,makcik-makcik cleaner pon bercerita pasal cerita ni ..

cerita ni memang best gila lah   ,bayang kan tadi masa BLOGWALKING .Rata-rata nya lagu  OST Setia Hujung Nyawa.
  • AdaMu -Najwa latiff 
  • Setia Hujung Nyawa -fiq ft Gjie
  • Maafkan aku -Last minute


Drama Setia Hujung Nyawa Episod 1
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 2
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 3
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 4
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 5
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 6
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 7
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 8
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 9
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 10
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 11
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 12
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 13
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 14
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 15
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 16
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 17
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 18
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 19
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 20
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 21
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 22
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 23
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 24
Drama Setia Hujung Nyawa Episod 25
Akan update dari masa kesemasa.. 
ini dari Nabila Medan



Sinopsis novel Setia Hujung Nyawa:
Pengantin perempuan lari? Zain Hakimi panasaran. Seseorang perlu menggantikan tempat Sofea demi maruah keluarga. Datin Adibah kalut mencari bakal menantu bidan terjunnya. Kala terpandang Ersalina Imani, hatinya terus terpaut. Gadis itu segera dilamar. Haliza menerima lamaran untuk anak gadisnya atas sebab tertentu. Juga demi menyelamatkan maruah keluarga. Ersalina terpaksa rela. Dia dinikahi Zain yang langsung tidak mencintainya. Namun, status isteri membuahkan kasih yang bukan sedikit.
Zain cuba menyemai cinta untuk si isteri. Apatah lagi Ersalina terlalu baik melayaninya. Lalu, kasihnya melimpah di hati. Kala berhasrat menyambut cinta Ersalina, isterinya disahkan mengandung. Sedangkan dia belum pernah menyentuh isterinya itu. Kepedihan ini amat dalam lukanya. Ersalina merelakan kemarahan dan amukan Zain. Bibirnya tetap tersenyum biarpun hati luka dilapah. Sewajarnya hukuman ini diterima kerana memang dia bersalah. Tekadnya untuk setia pada Zain takkan dicalar walau apa pun yang terjadi. Dia ingin setia hingga ke hujung nyawa.