" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





FIRST GIVEAWAY BY MIZ RIZHANI}
2 Apr 2013 | 3:23 PTG | 5Comment



Hye !~~It  GA again !!yeahhh!

Pada 8 march haritu  kak Hani telah melancarkan her first giveaway.Tepuk tangan .Buat GA ni memang susah  .Lagi-lgi cari sponser *cehh cakap macam ada pengalaman je kan .

Syarat-syarat:

  • Mempunyai blog.
  • Follow blog NI dan like NI untuk mengetahui perkembangan GA.
  • Like dan follow sponsor-sponsor(jujur ye)
  • Buat entry yang menarik dan backlink ke entry ini.
  • Kalau rajin tag la kawan dan letak banner di blog
  • Tinggalkan link anda tentang GA di bawah entry ini.(komen).

NOTA:
-Menggunakan pakcik random dan kak Hani sendiri.
-Top referral akan memenangi hadiah yang istimewa(akan diupdate)
-Pemilihan pemenang berdasarkan entry dan blog yang menarik.Entry menarik tu ikut korang la nak buat macam mane..lari jauh dari segmen ni pun tak pe..Asalkan menarik(peluang dapat hadiah yang ohsemm lagi tinggi)..Tapi kalau malas,copy jela banner tu...


so Jom ramai-ramai join...

ini senarai hadiah nye .
iqa dah pon like and follow semua sponsor yang baik hati tu !!
bye!!

SENARAI HADIAH