" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Johor dituduh Yahudi:JDT Luaskan KuasaMU}
17 Apr 2013 | 5:11 PTG | 4Comment


Haiii !!!Okay semalam Iqa tak da mood nak update.Sebab semalam Iqa terlibat dalam kemalangan di kelas .Dimana pintu kelas terjatuh lalu menghempap Iqa yang duduk ditepi pintu  di kelasNasib baik tak kena kepala .Ni pon kena kat siku ,masih lebam lagi.Okay back to the topik.Semalam siapa tngok bola ? ?Angkat kening sikit.hehe.Okay macam korang tahu yang Johor tumpaskan Selangor di tempat sendiri.
FullTime: 

Johor Darul Takzim (2) Vs (1) Selangor 
agg: 3-3 

#JDT mara ke semi final dengan menang Penalti 4-2 ,, Al-Hafiz Wira kita pada penalti tadi ! JDT akan bertemu dengan Pahang pada Semi Final nanti ! 
-LUASKAN KUASAMU !-
so memang best gila game malam tadi.Rasa nak menjeritt lari satu rumah pon ada.Mesti korang pelik kenapa Iqa teruja gila cakap pasal bola.Kalau diikutkan Iqa ni tak minat sangat bola.Tapi disebabkan ayah,abang and whole family suka tengok bola so macam terjangkit pulak.Hehe.
Dalam kegembiraan semalam ada satu page ni yang mengutuk Pasukan JDT dan yang paling teruk dia telah cakap "orang-orang Johor Yahudi!" siapa yang tidak marah jika tempat kelahirannya dihina
                                            bukan hendak fitnah tapi inilah kebenaranya.
ramai rakyat johor yang mengamuk tentang isu ini.Tak cukup dengan itu admin fanpage ni telah menulis satu lagi statement .-------->

statement ini sekali lagi menaikkan darah penyokong JDT
Ini pulak reaksi penyokong JDT
bukan sahaja penyokong dan penduduk johor tapi penykong kelantan juga tidak setuju dengan admin fanpage ni.
so apa yang dapat kita teladan dari kes ini.Menang kalah bukan ukuran yang pasti semangat perpaduan harus wujud dikalangan  kita sebagai rakyat MALAYSIA.
malu tanggung sendiri!!!Kemenangan johor telah buktikan bahawa setiap perbuatan jahat dibalas jahat.Gambar diatas menunjuk admin yang telah mengutuk johor kemudian menyokong pulak .Dah bengang sendiri buang pulak post dia yang tak elok tadi.(hope korang paham ayat agak tunggang terbalik !:D)

sedang mencuba pujuk ayah pergi stadiium jumaat ni(johor lwn pahang)

Johor Luaskan KuasaMu