" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Seminar gile target A}
13 Apr 2013 | 1:51 PTG | 3Comment

Morning everyone.Okay actually esok Iqa ada seminar.Okay nama seminar tu 'Seminar Target A' bukan Seminar Gila Target A.Tajuk tu diberi oleh --->Munira Amirah <----yang tak sabar nak pi esok.katanya nak cari pakwe kat sana esok!merepek je minah  ni!Alang-alang tu pi cepat Add dia.*munira esok kasik aku 3 inggit sebab aku dah promote kau.Hehe

Okay,asyik okay je.Back to the topic.Seminar ni bukan free je tau.Kitaorang semua kena bayar RM120.Mahal kan?padaha tempat yang kitaorang kena pergi tu kat UTM.Dari kulaijaya 30 minit je perjalanan.Tapi RM120,ceramah dia memang best gila!!

gambar ni amik kat fanpage seminar target A tu
macam best kan?

kira okay RM120 .Sebab  harga sebetul-betul seminar tu adalah . . . . . 

RM199
mahal gila kot .
kalau harga macam tu tak mungkin Iqa pergi kot.Baik beli printer untuk kegunaan.Dalam geng(geng heh?!) Iqa semua pergi kecuali Fatin.OHhhhhhh tidakkk.
Fatin tak boleh pergi sebab kereta mak dia rosak sedih bhaiiii.
Dia menangis sebab tak dapat pergi kesiannya dia.so esok Iqa update lagi pasal seminar tu esok dgn gmbr kitaorang berposinggg!!!!
wait tau!!