" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Tuto:Letak Iklan Nuffnang kat blog}
7 Apr 2013 | 4:15 PTG | 0Comment


Okay my tutorial,sebenarnya tak da niat pon nak buat tutorial kat blog ni..Tapi disebabkan Oren kita ni.Iqa buat lah untuk dia.


Let's start!!

1.mestilah kena daftar Nuffnang ini dulu.


2.Isi form ni macam biasa ,ta kesah lah umur berapa pun.sebab Iqa daftar sejak tahun lepas


3.tick semua kotak tu ikut gambar


4. bukak email cari email yang En/cik nuffnang hantar dan tekan link yang disediakan

5.Lepas tekan link tu,ia akan membawa anda menaiki bas ke tempat log in(ehh tertipu pulak)
 log in macam biasa.


YEAHHHHHH.DONE!!!!
Tapi untuk tutorial letak iklan kejap lagi ya !!




Label: