" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





1D This Is Us keluar summer ni}
13 Mei 2013 | 6:22 PTG | 3Comment

Yeahh ,hari ni balik lambat sebab tunggu kawan ujibakat untuk hari guru nanti .And then terserempak kawan sekolah rendah.Maisarah.Okay let start our topic.Actually pada summer ni (bulan 7) One direction akan keluarkan movie 3D lagi kau! hah ,excitednya aku!!
Haha ,ni sebenarnya cerita lama dah sebulan ,just cuma nak bagitahu kat korang yang baca ni.
FYI movie akan sampai kat Malaysia 29 August nanti ,wahh mulanya Iqa pikir movie tak kan ada kat Malaysia.Baru nak sedih-sedih,tapi baru tadi try search rupanya ada ! yeahhh nak ajak my cousin maybe? 
Jom tengok Trailer dia 


tak dapat pergi konsert pergi tengok movie pun jadilah .Boleh tak ayah?
more information about this movie In Malaysia :
One Direction: This Is Us

Director: Morgan SpurlockLanguage: English
Categories: Feature Film
Genre: Documentary, Musical
Release Date: 29 Aug 2013

Tapi kalau dipikirkan balik mestilah mahal kan?3D kot.Tak pe masa tu baru seminggu lepas hari jadi Iqa maybe boleh mintak sebagai hadiah!! yeahhh!Alhamdulilah :D

Nota : tahniah Justin Bieber semalam 4 million follower.For belieber keep it up! Congrats :D

Label: