" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





1st Double Giveaway by AinMfna }
28 Mei 2013 | 8:30 PTG | 1Comment


*klik.klik banner diatas tolong klik boleh?alahh BOLEHHLAHHHH!!!
okay sebenarnya Iqa tak memaksa,tapi alang-alang dah singgah blog Iqa yang cun melecun ni please lah tekan. Okay dipag yang ceria ni tetapi boring bagi Iqa.Iqa tetiba rasa nak join satu GA ni.Sebenar dah lama nak join,habis tu sekolah kan.Tak dapat lah nak mengadap laptop ni lama-lama. 
Ehh dah-dah !Stop Iqa! straight to the point jelah.

Ini syarat-syarat penyertaan:
  •     Follow blog Ain & like fanpage Ain 
  •     Klik sini | sini * sampai habis loading 
  •   Berwarganegara Malaysia (INI SEMESTINYA)
  • Follow dan like semua sponsor , diorang yang akan bagi hadiah :)
  • Buat satu entry yang bertajuk ' 1st Double Giveaway by AinMfna ' .
  • Tempek banner atas tu dan backlink semula ke entry ini . 
  • Dalam entry itu , letakkan BANNER blog korang . Wajib ke ? Of course ! Yang menang Ain akan letak banner dia di ruangan exchange Ain . Yang takdak banner pun boleh join , jangan risau :)     
  • Drop LINK ENTRY korang di entry ini sahaja ! * TEMPAT LAIN TIDAK AKAN DILAYAN  -sekejap lagi lepas post baru buat
  • Semua sponsor di sini merupakan yang terpilih , tahniah ye . Maaf kepada yang lain nanti Ain nak buat Mini Segmen , Ain akan cari korang ! KISS :*
  • Hadiah memang macam keperempuanan , tapi boleh bagi dekat mak , adik , kakak atau mak cik korang kan ? * wink wink *

Senarai hadiah :
  • x Kelantanese Bookmark by AinMfna ( 1 pemenang )
  • 2x Doodle Muslimah by Iha Zaliza ( 2 pemenang )
  • 2x Topup RM5 by Syuhada Syada ( 2 pemenang )
  • 2x Topup RM5 Maxis by Kak Shaila ( 2 pemenang )
  • 2x Topup RM5 by Fieyna Girang ( 2 pemenang )
  • 3x Casing Phone from Felt Craft by Tulisan Gadis Bosan ( 3 pemenang )
  • 5x Bookmark by Budak Kampung ( 5 pemenang )
  • 1x Perfume Solat & 10x Keychain by Shadhira ( 11 pemenang )
  • 3x Notebook by Shakirah Rosli ( 3 pemenang )
  • 1x Teddy Bear's Sweater by Shafiqah Syika ( 1 pemenang )
  • 1x Baju - Ikut pilihan pemenang by The Roselle ( 1 pemenang )
  • 1x Tudung Bawal Polkadot by Miraa Hussin ( 1 pemenang )
  • 1x Tudung Bawal Sulam & 3x Bookmark Felt by Acik Ieymah ( 4 pemenang )
  • 3x Coklat by LPCW ( 3 pemenang )
  • 2x Shiseido Black Mask by Nurri Akmal ( 2 pemenang )
     Jumlah pemenang yang dicari : 41 orang pemenang !
                                                  43 orang pemenang




   Tarikh Mula : 29 April 2013 ( Isnin )
       Tarikh Tamat : 29 Mei 2013 | 11.30 Malam ( Rabu ) @ Cukup 200+ Penyertaan 
       Tarikh Umum Pemenang : Belum diketahui


So korang yang tak join lagi tu,CEPAT join Peluang masih terbuka!!!