" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Cover One Direction}
26 Mei 2013 | 10:00 PTG | 0Comment

sesiapa tolong perasan yang Iqa ni DIRECTIONER.Yeahh Iqa minat 1D dari lagu pertama diorang ,tapi masa tu Iqa tak da Broadband/Wifi so online pon jarang.Dah tak tahu pasal diorang(tertinggal) .And then tup tup ayah pasang Wifi bulan lepas ,and then kembalinya minat 1D.Korang yang tak tahu apa-apa mesti rasa entry ni boring.Tapi be the #trueDirectionerIsAwesome!  .Memang orang kata

"kalau kau suka pon,bukan diaorang perasan pon!"
so what ?pikir aku kesah kau cakap macam tu?

here They don't know about us(cover)



good job dear!

This one he face like harry style OMG!!!

the end of this video like damn shit!

lastly I wanna to show you all.


#maafkan saya terkasar bahasa dalam entry ni,semua orang ada perasaan marah dan sedih okay?sekali lagi maaf!
Maafkan lah diri ini
Jika takdir menjemputku dahulu
Hanya saat ini yg dapat menemanimu-last minute

Label: