" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Ehem Ehem }
24 Mei 2013 | 5:38 PTG | 0Comment


Assalamualaikum guys,salam jumaat :D .Okay sebenarnya hari ni macam malas nak post tapi nak post.Tadi Iqa BW tumblr buadak ni KAWAIInya blog dia !!Ditambah lagi dengan doodle yang dia lukis sendiri.
wahh tetiba mood doodle kembali lah pulakk!! tapi apakan  daya tangan keras !nak buat macam mana lagi satu mouse ni macam dah nak rosak pula.
comel kan dia lukis?kemas je tengok.walaupun simple.

okay semalam Iqa kata cuti 2 minggu ni:

  • boleh selalu on Blog(dari pagi~ptg)
  • boeh BW sepanjang hari
  • boleh post setiap hari
  • enjoys for 2 week
  • hilangkan stress

apa je semalam tu,Iqa baru ingat yang Iqa ada kelas tambahan cuti sekolah .HAH!!!!!!!tak pe lah berkorban untuk tahun ni ;( .Tapi tak pe kelas tambahan 3 hari je.
lagi satu Iqa ada something Iqa nak bagitahu kat korang ! Nak tahu tak ?Kalau nakk comment entry ni .esok Iqa post ye!!.TUNGGU.SOMETHING YANG WEIRD MENANTI ANDA.