" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Hari Guru Annoying}
17 Mei 2013 | 11:16 PTG | 0Comment

YEahh ,malam sabtu ni baru sempat update blog!tak terlambat nak ucapkan selamat hari guru :D.
First majlis memang seronok pada mulanya,
kenapa pada mulanya?lepas tu tak best ke?

ok cerita start macam ni,pada hari Isnin ,ada ujibakat untuk persembahan hari guru.Munira*kawan masuk ujibakat and then menang No3 .It mean dia boleh buat persembahan semalam.

                             dari kiri.Anis,Afiqah,Fatin and Munira
and then semalam,kitaorang semua dah siap sedia dengan kamera,duduk kat baris depan.sebab nak record video nyanyi dia.First persembahan silat,Persembahan guru,pelajar form 5.Sampai waktu makan ,kami tetap tunggu.
masa rehat tu munira tanya kakak yang uruskan persembahan pelajar.And then kakak tu kata dah nak akhir nanti baru perform,so kitaorang je ikot je cakap akak tu.


kitaorang punya excited sampai tunggu kat bilik perform sementara tunggu waktu makan habis,sebab kesian dia tunggu kat situ sorang-sorang.
lepas waktu rehat kitaorang turun duduk kat depan pentas balik.

tunggu punya tunggu .Abang pengacara cakap "okay persembahan terakhir ialah Nasyid"Kitaorang memang tak da syak ape-apa.Dalam hati 
                           "oh maybe munira penutup kot,lepas ni lah tu"
And then tetiba kawan jiran munira datang mintak hp munira,dia kata tak buat persembahan.Kitaorang "hah" .teros bangun lari tengok munira.Dia dah menangis kat tepi laluan perjalan kaki! sedihnya masa tu,semua protes !
kakak tu dah janji nak kasik dia buat persembahan.Tapi . . . . 
janji hanya kata-kata yang tak ditunaikan.

Hari yang sepatutnya Hari yang happy untuk semua orang,telah dirosakkan oleh pelajar form 6 yang mengendalikan majis hari guru tahun ini.




Label: