" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Mood Holiday is ON}
23 Mei 2013 | 6:07 PTG | 4Comment

Mood holiday is ON guys.Ape maksudnya?

maksudnya Iqa:
  • boleh selalu on Blog(dari pagi~ptg)
  • boeh BW sepanjang hari
  • boleh post setiap hari
  • enjoys for 2 week
  • hilangkan stress
Yeahh,it holiday time.ehem holiday-holiday jugak homework pon berlambak!Tapi Iqa yakin setiap hari akan ada masa untuk BW yeahh!!
TAPI berita sedihnya,Iqa mungkin akan hiatus blog ni untuk sementara waktu.Mungkin lepas cuti penggal pertama ni.Atau Iqa tak payah hiatus biar je blog ni berlalang.Arhhh tengoklah nanti.Mestilah ada sebab kenapa iqa nak tinggalkan blog ni sekejap .So ni antara alasannya:  
  • PMR
  • PMR
  • PMR
  • PMR
  • Malas

kesimpulannya Iqa menduduki PMR.Iqa jugak takot kalau ayah selalu nampak iqa online,buatnya dia mengamuk and then rampas Hanphone & lappy.Aduhh iqa tak nak!!Arhhh tak boleh hidup tanpa Hanphone and lagu One Direction 


Dikesempatan ini Iqa nak mengucapkan Happy BIrthday to my MOM.semoga Ibu tabah melayan karenah kitaorang.Kitaorang sayang IBU !!
BTW kalau ada apa-apa korang boleh contact Iqa kat FB atau twitter okay?
Done here.Assalamualaikum :D

keypad kat handphone gambar CRUSH(Niall Horan)