" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Nuffnang buat KEJUTAN}
10 Mei 2013 | 2:09 PTG | 1Comment

Salam jumaat,esok cuti yeah !!Hari ni hari yang paling  . . . !tak tahu nak cakap apa.Tadi paper 1 science, tak macam SUSAH pulak kan.Macam biasa setiap hari balik sekolah bukak fb,churp churp dan Nuffnang.
Then saw this 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tengok yang highlight tu !Alhamdulillah  BE kedua untuk bulan ni!

sebenarnya Iqa comfius sikit ,boleh ke kita dapat  BE dua sekali gus dalam masa sebulan?Sebelum ni pikir sebulan sekali je boleh dapat tu pun kalau dapatlah.Mesti ada yang cakap

"eleh baru dapat dua kali dah kecoh!Aku tetiap bulan dapat tak kecoh pon :P"
serius Iqa cakap ni lah percapaian paling terbaikk yang Iqa pernah capai sepanjang 6 bulan berblog ni.

Hari tu Iqa ada buat Blogskin.Saje je test ,sekarang ni dalam process .Nak tengok tak? Huduh tahu!---> City light

jom tengok samsung Galaxy 4(S4) pakcik Iqa dah pakai! jealous tahu tak?!! 
                                        jom