" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Random post:we heart it,Exam Mid-year habis}
15 Mei 2013 | 3:58 PTG | 2Comment


Tepat pukul 1.05minit tadi.Kami pelajar STARP form 3 dah habis exam yeahh!!Ya Allah exam mid-year ni bagaikan batu 10 TAN yang hempap bahu kami!!
Ececeh ,tadi paper last Seni.Iqa paling benci seni!! and then kena lukis buah-buahan pulak tu.lukis tak pe ,tapi kalau bab colour ,hurm memang tak lah.

lepas balik terus tengok email and then nampak email dari weheartit .Pihak weheartit cakap yang sekarang ni apps weheatit dah ada kat android.Bestnya,lepas ni senang sikit Iqa nak cari gambar my crush .hahahaha.memain je!! 
                                                     
Iqa suka weheartit sebab senang nak cari gambar yang comel-comel untuk diselitkan kan blog!:D

lepas baca je email tu,Iqa terus cari kat playstore and then INSTALL .bhabahbha.Lepas install log in lah kan!.

and then benda yang paling tak boleh belah!!Adik Iqa yang umur 8 & 6 dapat Galaxy Tab!what!? .Ini telah menimbulkan rasa ketidak puasan hati dikalagan adik beradik lain(bertiga  along,Iqa dgn haziq)
"kami hanya boleh berserah kepada ketentuan illahi"
hurm sedih Iqa cuma pakai Galaxy mini dari form1~sekarang.Wkakakakaka,ni yang kena result baik untuk hp baru :((


Ps/:esok one direction(crush aku) akan buat pengumuman :D ,can not wait!1D announcement
esok hari guru "selamat hari guru :D"