" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Repost :Rezeki bulan Mei}
6 Mei 2013 | 2:55 PTG | 2Comment

Hai!! sebenarnya Iqa dah post benda ni semalam,short gilaa post sebab . . . ada orang yang dukk tengok Iqa taip .Iqa memang tak boleh nak taip kalau ada orang duduk kat sebelah and then baca sebutir-butiir yang Iqa taip.Hehe .

citer semalam macam ni sebenarnya,Iqa bukak nuffnang macam hari biasa.Then tengok earning and then saw thiss ... .. 


OMG .Alhamdulilah ,first time okay !!CPUV yang bawah tu SESAT.Entah bila tah ada.Weird !!.

yeahhh like this ! in front my lappy!
nak dapat CPUV ni memang memerlukan kesabaran :D.Good bye u olll .

esok exam! lagi berapa bulan je nak PMR .Doakan Iqa yang terbaik untuk PMR nanti !!