" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





follower seksi }
6 Jun 2013 | 4:55 PTG | 0Comment


hola!! Bonjour! ececeh.okay dah berapa hari tak update blog.Tak da idea and busy sikit(busy gemukkan badan) .tadi bukak blog follower bertambah.And then mata Iqa tertumpu kepada seorang follower.Ish gila !follower tu tak pakai baju pon!dah berapa lama dia kat blog ni pon Iqa tak tahu!baik-baik tak da idea terus ada idea nak type!Alhamdulilah follower tu telah selamat dikebumikan.Al-fatihah untuk dia! erk >.<

Pejam celik dah nak naik sekolah?hah?hw tak siap lagi!apa yang kau buat iqa cuti sekolah ni?nak kata pergi bercuti tak pon.! eh sedih pulak cakap pasal bercuti .my parent sibuk kerja for us,tapi ayah dah janji nak pergi bercuti akhir tahun nanti.lepas PMR kot..

that all for today! jomm ada benda yang best nak tunjuk >>sini<< join jgn tak join bnyak hadiah menarik.
>>sini<< syg apten hairul azreen tak,klik dan undilah dia >.<

Label: