" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





post comeback! }
27 Jun 2013 | 3:43 PTG | 0Comment




Assalamualaikum!wah rinduunya nak menaip tiap hari macam dulu!!
banyak sebab dah jarang update..Korang Iqa nak tanya something ni!kenapa bila Iqa post link blog ni kat fb jeh preview dia tak keluar.Dah try macam-macam still tak boleh jugak!PLEASE SOMEONE HELP ME!!Sebab tu jugak Iqa malas nak type entry lagi.

Penggal ke-2 ? sekejapnya masa berlalu!? ramadhan pun hampir tiba!!minggu ni Iqa kene eject :'[[ ,alahai sebenarnya tak sakit pon just kebas je!

hujung minggu ni baru nak tulis entry baru and then tetiba satu kelas kena tidor asrama untuk 3 hari!Satu lagi pengalaman baru :D.erhhh baju tak kemas lagi esok dah nak pergi dah!
tak dapat tengok Piala FA final.Alah sedihnya!!JDT VS KEL .perlawanan yang menarik tu
Hope JDT buat yang terbaik and Kelantan good luck :D.BTW Iqa dah lama tak BW and thanks kepada yang keep lawat blog ni walaupun dah bersarang.

p/s:kepada sesiapa yang boleh tolong iqa tu,please inform segera!!boleh comment je kat entry ni.Thanks~!!

Label: