" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Apabila Perang Sudah Tamat Maka. . .}
19 Okt 2013 | 12:09 PG | 0Comment

Assalamualaikum,PMR sudah pun tamat dan ramai antaranya dah lama tahu.So actually Iqa dah dapat balik blog ni , so yay!! keep follow,Iqa akan follow balik mana yang sempat.
sorry sikit blog ni berserabut,belum siap lagi
After PMR tak banyak aktiviti sebenarnya. Kira Kami semua just melepak sana-sini macam anak terbiar hahaha.Hari pertama and kedua tak da aktiviti LANGSUNG! cikgu pun tak masuk kelas ,kelas tak payah cakap lah meja tunggang terbalik. Kami duduk sembang2 je kan kelas memang bosan gila!!Last-last sorang amik kapur lukis ting-ting dalam kelas >,< hahaha apa lagi , meligat lah semua main.

Semalam kami amik keputusan nak lepak kat library. Sampai dekat Library ramai lah jugak. Semuanya batch's 98 okayy.(bunyi  macam bangga) so amik keputusan nak lepak kat library. Lama lah jugak kat situ. Dalam pukul 12 Library tu bising sangat . Kami batch's98 dengan kejamnya telah DIHALAU dari library. Hmmm terpaksa lah lepak kat kelas .Nasib baik dah nak balik.

Harini baru start aktiviti .Aktiviti yang agak mencabar. LOL mencabar sangat ke? buat dam ular je kot!

Tapi we end the day with this

Yay! walau pun tempat kedua tetapi berbaloi.Sebab kami buat benda tu dari pagi.

Post yang sangat sikit.

*SEMASA
  • Congrats yang dapat fly ke Melbourne and dapat tengok konsert 1D tu.
  • WA JELES BHAII
  • SESIAPA YANG NAK IQA JOIN GA OR SEGMEN DIA,CAKAP KAT SHOUTOUT TAU!!



Label: ,