" F L O W E R "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





TakPernahRasaCukup}
3 Sep 2014 | 12:29 PG | 0Comment

pernah rasa tak yang korang rasa tak puas hati dengan semua benda . Kalau boleh semua nak bangkang,cantas, selagi boleh. Tapi korang tak berani nak buat sebab jaga hati orang lain. Perit rasa tahan sakit sendiri senyap sampai lupa .

Bila kau rasa yang kau serius nak kawan dia tapi di cari bila dia susah je ,aku ta pasti samaada aku yang ego atau memang salah kau.kau cari aku bila sorang bila susah,bila nak mintak tolong, .Time happy lupa ,lenyap dari fikiran.

kau tahu aku jenis tak makan hati lelama, tapi tolong aku ada perasaan aku ada hati , hati yang nak happy yg nak gmbira macam orang lain. Kau ingat aku tunggul ke ikut korang pergi mana korang nak. Aku tak cakap 100% punca dari korang tapi .. korang tahu aku macam mana but kau still ikut hati korang .
next post aku cerita apa yang jadikan aku macam ni.